top of page

 

Compassietrainers Nederland

Meike van Tilburg

Meike van Tilburg heeft jarenlang in het bedrijfsleven als consultant gewerkt. Sinds 8 jaar werkt ze als freelance trainer/ coach. Mindfulness trainingen geeft ze aan particulieren op verschillende locaties voor See True Mindfulness. Ze is gecertificeerd Categorie 1 trainer en lid van beroepsvereniging VVM. In de persoonlijke beoefening is zij nog steeds dankbaar om kennisgemaakt te hebben met Mindfulness. Ze ervaart meer zachtheid, een breder perspectief en openheid. Voor haar is het bijzonder om vanuit haar eigen ervaring groepen te begeleiden en om te zien wat de waarde voor een ieder is. Met Mindfulness als basis en verdieping met de Compassie training is er nog meer om door te geven. Kenmerkend voor haar manier van werken is openheid, authenticiteit, warmte en down-to-earth.

meike@caramba-online.nl

www.mindfulness-lessen.nl

Marc van Heyningen

Strijd ontstaat wanneer ik dingen anders wil dan dat ze nu zijn, wanneer ik mezelf vergelijk met hoe ik was of hoe ik wil zijn, wanneer ik mezelf vergelijk met anderen. Zodra ik volledig in dit moment kan zijn, wat er nu is kan bevrienden, volledig kan omarmen, dan valt alle strijd weg. Er is dan geen “ik” meer, maar alleen nog een “zijn”, in verbinding met anderen, in verbinding met het leven.

Voor mij is de bedoeling van het leven om met een open hart en een heldere geest in het leven te staan en alle “moeilijkheden” die ik tegen kom te gebruiken om m’n hart meer en meer te openen. Om me niet af te sluiten en te verharden, maar juist meer te openen en verbinden met het leven zoals het is. Dit is wat compassie mij brengt en wat ik jou ook graag gun!

 

Kenmerken van de training en coaching die ik geef: 

 

* Vriendelijk, open en eerlijk: vanuit een open hart en een open geest.

* Een sfeer van toelaten en later zijn en ontspannen met wat er nu is.

* Bewust zijn van gedachten, gevoelens en lichaam.

* Vanuit ervaring jezelf ont-dekken.

* Vanuit een veilige en vertrouwde omgeving elkaar ont-moeten.     

Lydia Zoon-de Groot

Lydia Zoon-de Groot is opgeleid tot Psycho-sociaal begeleider counselor en coach en is werkzaam als autisme deskundige in de GGZ. Zowel in haar huidige functie als in haar eigen praktijk, geeft zij met enthousiasme en toewijding mindfulness, heartfulness en zelf-compassie trainingen aan jongeren en volwassenen.

 

Persoonlijke ervaring met oosterse meditatie technieken heeft Lydia opgedaan tijdens een periode van meer dan dertig jaar waarin ze meerdere reizen naar Zuidoost-Azië en India maakte. In 2009 raakte Lydia bekend met Mindfulness. De praktische dagelijkse toepasbaarheid bij de ups en downs van het leven spraken haar zo aan dat ze in 2012 een opleiding tot mindfulness trainer is gaan volgen en aansluitend bij IAM de opleiding heartfulness/zelf-compassie heeft afgerond. Waar mindfulness leert om met milde aandacht zonder oordeel in contact te zijn met wat zich in het moment aandient, leert heartfulness en zelf-compassie hetgeen zich aandient te omarmen en te koesteren. Waardoor bewustwording op fysiek, emotioneel en mentaal niveau gecultiveerd wordt en aanwezig is op momenten dat het leven anders loopt dan verwacht.....

Informatie over trainingen voor particulieren of het bedrijfsleven:

Please reload

bottom of page